Tristan Tate a devenit cunoscut in Romania datorita relatiei pe care a avut-o cu Bianca Dragusanu. Dupa 3 luni de iubire intensa, presara cu multe scandaluri, dar si planuri de nunta, cei doi s-au despartit. Acum i-a venit randul altei domnisoare. De data aceasta Otilia Bilionera.

Ambii s-au grabit sa afirme ca s-au cunoscut dupa ce Tristan s-a despartit de Bianca, desi nu recunosc ca sunt impreuna momentan. Cei doi au mai chemat inca o persoana la masa cu ei, astfel incat se poate spulbera orice idee cum ca ar avea o relatie de dragoste. Cei doi au dat deja si primele declaratii.

Au fost surprinsi in oras de paparazzii, fiind la terasa unui restaurant. Tristan chiar si-a exprimat uimirea despre faptul ca mereu il gasesc paparazzii, oricat ar incerca sa se ascunda.

La intrebarea cum l-a cunoscut pe play-boy-ul din Romania, aceasta a raspuns: “Pai prin niste prieteni comuni, in urma cu cateva zile.” Reporterul a continut cu intrebarile si i-a explicat ca acum cateva zile el avea o relatie cu Bianca Dragusanu. Aceasta a jucat rolul femeii surprinse si i-a raspuns ca nu avea de unde sa stie, pentru ca ea nu isi petrece timpul prin Romania.

Proaspat despartita de iubit, aceasta a refuzat sa recunoasca daca incearca sa se refaca alaturi de Tristan sau nu, dar a tinut sa precizeze ca este un barbat care arata foarte bine si ca “este un baiat minunat, suntem bucuroasa de compania lui si atata tot. Viitorul meu iubit clar nu o sa fie turc.”

Tristan a tinut sa precizeze faptul ca atunci cand acunoscut-o pe Otilia, era deja despartit de Bianca. In 2 zile acesta s-a afisat cu 2 femei diferite, asa ca nu ne ramane decat sa asteptam sa vedem care este urmatoarea pe lista.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here