Prezentatoarea TV a incheiat colaborarea pentru emisiunea “WowBiz” si acum i-a luat locul Biancai Dragusanu. Daca la inceput aceasta s-a enervat foarte tare, acum pare ca a revenit la sentimente mai bune. Se tine de ceea ce a promis – si anume, va schimba regulile emisiunii treptat. Si schimbarile nu au ocolit-o nici pe ea.

In ceea ce priveste schimbarile, In primul rand ii vizeaza pe cei prezenti in platou. Cei veniti pentru a-si gasi jumatatea si cei care au venit doar pentru a fi vazuti la TV si scopul lor nu este de a-si face o relatie. Andreea Mantea i-a anuntat inca din prima ei emisiune ca regulile se vor schimba dupa ce va incepe sa ii cunoasca mai bine si se va obisnui cu formatul emisiunii pe care acum o modereaza. Insa nu a fost ascultata, iar in ultima saptamana aceasta a reactionat si a pus la zid concurentii.

Se pare ca prezentatoarea s-a adaptat foarte bine la aceasta emisiune, dupa cum chiar ea recunoaste faptul ca a inceput sa fie mult mai organizata:

“Toata lumea zice ca am intinerit, ca in sfarsit nu mai am cearcane, eu tot le vad, cred ca mai dureaza vreo 2 luni pana se vor retrage, dar incet incet am descoperit o alta viata. Este superba! Si pentru ca este atat de superba, m-am pus pe fapte mari si vreau sa fac foarte multe lucruri frumoase la <Te vreau langa mine>.

Tot timpul m-au atras problemele de suflet, lucrurile astea in care e vorba doar de iubire si le ador. Probabil de asta sunt in elementul meu, de asta imi place si de asta mi se potriveste emisiunea.”

Aceasta a dezvaluit urmatoarea schimbare pe care o va face incepand cu explicatia: “<Te vreau langa mine> inseamna si altceva”. si asteapta propuneri ale oamenilorcare nu si-au mai vazut rudele de mult timp sau vor sa se impace cu cineva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here