Mirela Vaida se poate considera o femeie implinita! Are o familie minunata si o cariera in plina ascensiune, iar acum este pe cale sa devina mama a treia oara. In prezent are o fata, Carla, in varsta de 4 ani si un baietel, Vladimir, in varsta de 2 ani.

Prezentatoarea are un program extrem de incarcat, iar acesta a fost si unul dintre motivele care a determinat-o sa renunte la emisiunea pe care o prezinta, mai ales ca nici nu ii placea formatul emisiunii, simtea ca nu i se potriveste deloc.

Faptul ca va deveni mamica pentru a treia oara a fost o veste pe care a primit-o cu multa bucurie, mai ales ca a declarat de cate ori a avut ocazia ca vrea sa aiba 4 minuni in casa. Avea planuri pentru cel de-al doilea copil abia peste cativa ani, cand cei mici ar fi mers la gradinita, insa planurile ei s-au schimbat acum.

A recunoscut ca a trecut prin diverse stari, pentru ca abia trecuse perioada in care era nevoita sa schimbe pampersi si sa sterilizeze biberoane si suzete, marturisind ca nu a reusit in cei doi ani, de cand a venit Vladimir pe lume, sa doarma o noapte completa pentru ca cel mic inca se trezeste noaptea sau are probleme de sanatate.

Acum a venit si randul Carlei, in varsta de 4 ani, sa ii calce pe urme mamei. Micuta este pasionata de moda, iar Mirela are un dressing imens, plin cu haine si incaltaminte. Carla a inceput deja sa ii probeze hainele mamei sale, iar aceasta a surprins-o in cateva fotografii, pe care le-a impartasit cu prietenii sai virtuali.

“Mai are putin si se culca asa”, a fost descrierea adaugata de Mirela Vaida fotografiei.

“Ne asteapta vremuri grele….??”, a scris prezentatoarea in dreptul altei fotografii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here