Codin Maticiuc urmeaza sa fie tat pentru prima oara. Anuntul l-a facut chiar el la Xtra Night Show, unde a marturisit ca este extrem de fericit sa fie parinte. Codin si-a prezengtat de asemenea si noul proiect cinematografic la care lucreaza de ceva vreme.

Codin a fost in trecut cuplat cu mai multe persoane publice precum Flavia Mihasan, insa pana in prezent nu s-a concretizat nimic. Vedeta a tinut ascunsa identitatea femeii care ii poarta copilul in pantece, insa a dezvaluit faptul ca va naste in luna aprilie.

Codin Maticiuc si-a dorit foarte mult sa devina tatic, iar acum faptul ca va deveni tatic il implineste foarte mult. Prezent in cadrul emisiunii Xtra Night Show, pe fata lui nu a lipsit niciun moment zambetul si bucuria.

Artistul a declarat ca bebelusul lui va fi fetita si se va naste in luna aprilie. A marturisit ca intotdeauna si-a dorit un copil iar acum este extrem de fericit ca s-a intamplat acest eveniment minunat. Considera ca in fiecare dintre noi trebuie pastrata copilaria si canalizata in ceea ce facem, in creatie si imaginatie.

“Si ca sa fie o dezvaluire aici in premiera, va fi fata! Se va naste in aprilie. Astea-s emotiile. Sa fie sanatoasa. Eu mi-am dorit intotdeauna. Cred ca dorinta de a copilari o avem fiecare. Asta nu ar trebui sa moaa, ci s-o canalizam in ce facem. Copilaria inseamna si creatie, imaginatie”, a declarat Codin Maticiuc, in platoul emisiunii “Xtra Night Show”.

Codin Maticiuc si Matei Dima (Bromania) au mers prin mai multe orase pentru a face casting de actori ce ar putea sa apara in noul film pe care cei doi il produc impreuna. Filmul se va numi “Miami Bici”, iar cei doi actori inca sunt in cautare de participanti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here