Oana Zavoranu este una dintre vedetele cele mai active pe conturile de socializare, iar atunci cand fanii devin curiosi si vor sa stie cat mai multe lucruri despre ea, oricat de personale sau intime ar fi, ea nu ezita sa le raspuna sincer si fara sa aiba prea multe retineri.

De aceasta data, Oana Zavoranu i-a recunoscut unei fane ale ei ca are chiar si ea cateva haine pe care le-a achizitionat de la second hand, insa nu orice haine, ci unele nepuratate niciodata si unicate. Vedeta recunoaste ca are cateva piese noi, nepurtate pe care le are de la cineva si se pot numi second-hand, in strainatate fiind foarte normal acest trend. numai la noi in tara, dupa cum spune ea, vedetele se ascund si nu recunosc nimic, desi pe haine scrie clar second-hand iar adevaratii cunoscatori isi pot da seama de lucrurile acestea. Artista marturiseste insa ca in proportie de 99,99 la suta isi cumpara haine noi.

„Da am cateva, dar „piese” si noi nepurtate de cine a avut obiectul respectiv in strainatate este ceva normal… numai la printesele din dud aici in Romania nu se recunoaste, desi pe toate scrie numai second-hand (cunoscatorii stiu mai bine) dar in proportie de 99,99% imi cumpar haine noi.”, a scris Oana Zavoranu pe Instagram.

Oana Zavoranu a postat zilele chiar si trecute un mesaj dur pe contul ei de socializare, iar de aceasta data vedeta s-a luat pe Instagram de persoanele care posteaza un anumit tip de content obscen pe social media.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here