Calatoria pe care a facut-o recent in indepartata India a facut-o pe Andreea Raicu sa faca un gest spontan la care nimeni nu se astepta. Era in vacanta in Maldive si pentru ca de multa vreme visa la cateva zile de meditatie, a hotarat sa zboare rapid pana in India, daca tot era pe aproape.

„Am avut un an greu, iar cateva zile intr-un centru de meditatie din India, in care sa nu vorbesc cu nimeni, erau cel mai frumos dar pe care puteam sa mi-l fac. Purtand in piept insigna pe care scria «silence» (semn ca am ales sa nu comunic cu nimeni, acest lucru fiind respectat de cei din jur), am putut sa ma bucur in liniste de fiecare clipa cu mine. Cinci ore de meditatie pe zi, liniste si mult somn m-au ajutat sa-mi gasesc linistea pe care o cam pierdusem in ultima vreme. In toata agitatia, uitasem cat de binefacatoare e tacerea. M-a ajutat sa ma simt mult mai bine, mai linistita, mai relaxata, mai empatica, mai rabdatoare, mai conectata cu mine”, explica Raicu pe blogul ei.

Timp de cinci zile vedeta nu a simtit deloc nevoia nici sa isi verifice telefonul, mesajele, sau postarile pe retelele sociale. S-a incarcat pozitiv in aceste zile, iar despre India sustine ca este o tara pe care ori o iubesti ori o urasti.

„Eu, una, am adorat-o inainte sa ajung sa o intalnesc. Am citit mult despre ea, stiam ca e saracie, ca sunt locuri in care miroase urat si e murdar, ca vezi cersetori la tot pasul. Tocmai pentru ca stiam toate aceste lucruri, nu am fost ingrozita”, adauga Andreea.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here