Marea castigatoare X Factor 2018 este Bella Santiago! Multa lume o cunoaste pe Bella din prisma momentelor sale exceptionale de pe scena X Factor insa putini sunt cei care ii stiu adevarata poveste de viata. In spatele zambetului ei superb sta ascunsa o mare tristete, alimentata de dorul de casa si de familia sa din Filipine pentru care se lupta din greu sa o scoata din saracie. Deoarece a plecat sa lucreze pentru a trimite bani acasa, Bella nu si-a mai tinut fetita in brate de doi ani!

Bella Santiago a vorbit in cadrul unui filumlet de prezentare de la X Factor despre copilaria ei trista si care este motivul pentru care s-a luptat pentru premiul cel mare al concursului de voci in valoare de 100.000 de euro. Devenind virala pe youtube si ajungand la inimile publicului a si castigat concursul, insa ii lipseste familia care o duce greu departe de aici.

Concurenta din echipa Deliei, in varsta de 28 de ani, i-a lasat masca pe jurati inca de la prima sa reprezentatie, performand asemenea unei artiste aflate la propriul sau concert. Ea a dezvaluit ca imbina pasiunea pentru muzica cu indatoririle fata de familia din Filipine.

Bella are o fetita de numai 7 ani lasata in grija mamei sale de 2 ani, iar ea se zbate din greu sa le intretina pe amandoua si sa le ofere un trai mai bun avand in vedere conditiile grele in care traiesc.

Fetita si mama Bellei Santiago

„Viata mea a fost foarte grea. Tatal meu a murit cand aveam un an si mama mea nu lucreaza. Mancam orez cu sare, orez cu sos de soia, orez cu lapte. Asa era viata mea cand eram mica. De asta am acest vis, sa fac bani pentru mama, sa-i dau mancare. Familia mea e in Filipine”, a povestit Bella.

“Am o fetita care are 7 ani si am lucrat foarte mult sa le trimit bani in fiecare luna mamei si fetitei mele, ca nu aveam pe nimeni care sa ma ajute. Nu l-am mai vazut pe copilul meu de doi ani, am doar poza ei cu mine tot timpul.

Muncesc din greu pentru ele. Fac totul pentru ele…sa le ofer tot ce nu au. Pentru ca eu cand eram mică nu am avut nimic. Nu aveam nici macar timp sa ma joc, trebuia sa imi ajut bunica pentru ca mama ma lasase in grija ei”, a adaugat concurenta.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here