Gabriela Cristea este una dintre cele mai indragite prezentatoare TV din Romania! Vestea ca este insarcinata pentru a doua oara i-a bucurat enorm pe fanii artistei. Insa nu si pe ea! Desi este cunoscut faptul ca s-a chinuit foarte mult pentru a deveni mama, aceasta ar fi vrut sa mai astepte pana cand facea cel de-al doilea copil. Prezentatoarea sustine ca intreaga vina este a sotului sau!

Prezentatoarea si Tavi Clonda se pregatesc sa devina parinti pentru a doua oara in primavara anului viitor! Cei doi se bucura foarte mult, mai ales ca pentru primul lor copil, Gabriela Cristea a urmat tratamente cativa ani si a cheltuit sume enorme pentru a deveni mama.

In emisiunea sa, venind vorba despre sarcina neplanificata, Gabriela Cristea a marturisit ca asa s-a intamplat si in cazul ei, pentru ca isi dorea ca diferenta dintre cei doi sa fie mai mare: “La noi a fost o chestie. Nu ne-am programat. Ne-am trezit un pic insarcinati. Tavi e de vina. El e de vina, iar mie mi-a placut. Da, o sa fie tot fetita. Ne-am fi dorit sa fie baiat, dar, cand am aflat ca e tot fata, am zis ok. Tavi se simte pierdut in casa printre trei fete. Nasterea va fi in martie. Nu am voie sa nasc natural.”

Cei doi deja au inceput sa amenajeze casa pentru venirea pe lume a fetitei si tot ce isi doreste este sa fie sanatoasa. Gabriela Cristea recunoaste ca este o mama foarte posesiva, care isi doreste enorm ca fiicele sale sa ii stea alaturi cat mai mult, refuza sa se gandeasca la faptul ca vor creste si vor pleca la casele lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here