Relatia lui Madalin Ionescu cu Cristina Siscanu a fost indelung criticata, insa cei doi par a forma unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul romanesc. Pentru a incepe o relatie, fostul prezentator Tv a fost nevoit sa renunte la casnicia pe care o avea.

Dupa divort, cei doi s-au mutat impreuna, s-au casatorit si au impreuna o fetita, Petra. Chiar daca cei doi au impreuna un copil, Cristina Siscanu si-a indeplinit de minune rolul de mama si pentru ceilalti doi copii ai lui Madalin Ionescu, care au decis sa plece de langa mama lor pentru a se muta impreuna cu tatal lor si cu Cristina.

Fosta prezentatoare Tv a povestit care este cu adevarat relatia dintre copiii lui Madalin Ionescu si mama lor biologica. Cei trei se vad de 4-5 ori pe an si merg cel mai des intr-un mall. Insa Cristina si-a indeplinit cu succes rolul de mentor pentru copiii sotului sau, iar acum cei trei se inteleg extraordinar de bine.

Vestea ca fata cea mare a lui Madalin Ionescu vrea sa se mute singura a intristat-o pe Cristina, insa a inteles ca este momentul sa fie pe cont propriu:

“Noi avem copii de toate varstele, cu preocupari diferite. Stefania implineste 22 de ani, vrea sa ia viata in piept si se pregateste sa se mute de acasa, la cateva strazi distanta de noi, Filip are 15 ani, iar Petra are doi. Daca o intrebi pe cea mica pe cine iubeste cel mai mult o sa spuna ca pe „Pepe”. Asa il alinta ea pe Filip, nu stiu de ce. Ii zice si Filip, dar mai des: «Pepe».

Pe Stefania o alinta: «Sisi». Pe Filip il mangaie, il pupa, se joaca cu el, ii gateste in bucataria ei de jucarie, iar el se preface ca bea si mananca tot ce ii pregateste ea. Fac si puzzle-uri impreuna. Filip are o rabdare incredibila cu ea.”

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here