Fuego este unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti artisti de muzica populara autohtoni. Melodiile lui au fost ascultate si apreciate de mii de romani. Vedeta nu si-a etalat insa prea mult niciodata viata personala in public si nu a aratat ca ar trai in lux si opulenta, desi este binecunoscut faptul ca el castiga bani grei din industria muzicala.

Desi multa lume s-ar fi asteptat ca locuinta artistului sa arate precum un palat luxos, nu este chiar deloc asa. Desi casa care nu este deloc mica iese cu mult in evidenta fata de cele ale vecinilor sai, mai ales deoarece ar e un acoperis impunator, locul nu da pe afar de lux asa cum o fac locuintele altor artisti.

Cantaretul si-a dorit sa scape de agitatia si galagia din Caputala si sa se retraga undeva mai linistit. Asadar Fuego a ales sa isi construiasca locuinta in satul Balteni din Ilfov. Desi este relativ simpla, casa este foarte bine protejata. Vecinii artistului au dezvaluit ca gardul este destul de inalt pentru a-i oferi intimitate, iar curtea este impanzita cu camere de supraveghere, asa incat oricine ii trece pragul este imediat observat. Curtea mai are de asemenea si o gradina mare cu un gazon inrijit, o bucatarie de vara, dar si o priveliste de vis catre un lac din apropiere.

Cativa dintre vecinii lui Paul Surgiu au luat legatura cu jurnalistii de la libertatea.ro si au marturisit ca acesta are si un sofer personal. ”Este un baiat respectuos, nu are obiceiul sa vina la magazine, ii face cumparaturile o doamna angajata, ori la mat, dar sta de vorba cu oricine. Fuego e ardeleanul nostru care vorbeste si canta frumos. Zilele trecute, a oprit pe marginea drumului, soferul il astepta in masina si el manca cirese din pom”, povesteste o doamna care locuieste in apropiere de Fuego.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here