Loredana Chivu se simte mai pregatita ca niciodata sa isi asume rolul de mamica, iar din acest motiv spera ca in scurt timp sa rmana gravida si sa aduca un copilas pe lume. Fosta asistenta tv a marturisit ca incearca sa tina aproape de ea doar persoanele care sunt sincere cu ea si care o fac sa se simta mai bine si mai in largul ei.

Loredana Chivu este foarte pregatita sa devina mama si chiar spera ca acest lucru sa se intample cat mai repede, intrucat ea este deja pregatita emotional pentru acea perioada si simte ca acum este momentul perfect sa se intample. Veedeta are o relatie foarte frumoasa cu iubitul ei cu care spera sa formeze o familie, gandindu-se la lucruri foarte serioase cu el.

“L-am avut mereu (n.r. inel). E de la persoana cu care sunt. Imi ziceai anul trecut ca iti doresti sa te casatoresti si iti doresti sa fii mama. Da, imi doresc,sa fiu mama e pe primul loc. Cu trecerea anilor mi s-a intensificat acest sentiment matern”, a marturisit Loredana Chivu

Loredana incearca sa se tina cat mai departe de lucrurile rele care ar putea sa o afecteze in rau si a inceput sa se gandeasca mai mult la ceea ce o face pe ea sa se simta fericita.

“De-a lungul anului am invatat ceea ce ma face pe mine fericita si implinita si e mai bine sa-ti tii viata personala pentru ca sunt oameni care ma plac, sunt oameni care nu ma plac si oamenii rai au de obicei tendinta sa strice si am ajuns la varsta la care cu siguranta nu-mi doresc sa strarnesc niciun fel de invidie. Da, asta consider ca a fost o greseala din partea mea, dar a fost o greseala din care au am invatat, o greseala constructiva si de obicei ce mi se intampla mie, mai bine sau mai rau invat si din greseli si din lucrurile bune si eu iau cu mine partea buna. Da, atata timp cat sunt fericita si implinita, restul nu prea conteaza. Deci esti fericita acum. Niciodata nu poti sa spui sunt fericita. Eu consider ca viata este facuta din clipe de fericire si trebuie sa stim sa apreciem clipele alea de fericire pe care le traim, sa le traim la o intensitate la care trebuie sa fie traite si cam asta e”, a declarat Loredana Chivu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here