Delia este una dintre cele mai indragite artiste de la noi din tara, iar pe parcursul anilor a reusit sa isi construiasca o cariera muzicala exact asa cum si-a dorit. Vedeta are milioane de fani su un succes rasunator. Ea a facut declaratii emotionante despre perioada in care lipsurile pe care le avea au determinat-o sa devina o femeie mai puternica.

„Eu am trait intr-o perioada mai putin sensibila fata de cum este acum, in care parintii nu erau atat de „sensibilosi si atenti, cu manuale de crestere a copilului si cu Internetul sub nas, in care informatiile erau rare si putine, in care iti altoiai copilul pentru ca asa stiai ca se face… Si iata ca am crescut si sunt bine.

Doar ca, probabil, asta m-a intarit si de-aia sunt mai „Xena si mai vikinga decat alti copii sensibili, care plang mai usor, in ziua de astazi. Cred ca sunt mai soldatel decat cei din generatia aceasta pentru ca am avut un trecut care m-a fortat sa fiu asa. In mod sigur mi-au lipsit multe lucruri, nu avea cum sa fie totul perfect in perioada respectiva, putin din comunism si dupa comunism, dupa Revoluție, cred ca in fiecare an imi lipsea cate ceva”, a declarat Delia, pentru Viva!

Delia impreuna cu sotul ei, Razvan Munteanu se afla in vacanta in Filipine, unde isi incarca bateriile dupa un an extem de incarcat. Pe retelele sociale, artista isi tine la curent fanii cu ceea ce face in vacanta prin imagini superbe din locurile vizitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here