Mirela si Hannelore au fost concurente la cunoscuta emisiune “Insula Iubirii”, unde cuplurile vin sa isi testeze iubirea. Cele doua au impartit aceeasi camera si au incercat sa lege o prietenie, macar pe parcursul sederii in Thailanda. Insa acest lucru a fost imposibil, asta din cauza blondei, care nu isi asuma nimic, nici macar dupa incheierea filmarilor.

Mirela a fost invitata la o emisiune televizata si, dupa ce in presa au aparut informatii cum ca cele doua s-au certat, s-a adus in discutie si acest subiect. Bruneta, vizibil iritata de intrebare, a rabufnit la adresa fostei sale colege de camera. O acuza ca niciodata nu i-a fost aproape si nu a sustinut-o, in plus a mintit-o foarte mult pe durata filmarilor, cat si atunci cand s-au intors acasa.

Blonda nu a sustinut-o niciodata, mai ales ca dupa acest show, Mirela s-a intors singura acasa. Prietenia dintre ele s-a incheiat de tot si nici nu au mai vorbit atunci cand emisiunea a inceput sa fie difuzata, iar episod cu episod se vedea cat de mult minte Hannelore. Bruneta a marturisit ca vedea ce spune despre ea la testimoniale si ii cerea explicatii pentru acest lucru, insa ruptura s-a produs in momentul in care Hannelore i-a trimis un mesaj:

“„De ce pe tine te scoate ok si pe noi nu?” si atunci chiar am rabufnit si am zis ca e pentru ca nu si-a asumat si a jucat fals. Lasati mastile jos, fetelor! Nu-si asuma si m-a dezamagit la final… Am fost singura concurenta care a venit in patru sezoane acasa singura si cred ca, in calitate de prietena, aveam nevoie de incurajarile ei, de prietenia ei, de amicitia ei. Am fost impreuna acolo. Ea stia ca am venit singura acasa si nu am avut deloc sprijinul ei moral. Daca ar veni asumata si mi-ar spune ca a gresit, n-as putea sa mai tin ura.”

De asemenea, Mirela a confirmat faptul ca intre Hannelore si Andi a existat o chimie aparte: “De la inceput am zis, nu sunt singura care a vazut chimia dintre ei. Se indragostise de Andi, erau ca un cuplu pe Insula. Nu sunt singura care a vazut asta si nu avea rost sa mint ca erau camerele, microfoanele. N-aveam cum sa zic ca nu este asa. Eram tot timpul impreuna.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here