Cand parea ca scandalul dintre cei doi s-a terminat, acum ies la iveala noi detalii. O buna perioada de timp Culita Sterp a refuzat sa dea foarte multe detalii, insa jignirile care i-au fost aduse in aceasta perioada l-a determinat sa vorbeasca si sa aduca si dovezi pentru a sustine tot ceea ce spune!

Cantaretul a facut o serie de acuzatii la adresa actualei sale sotii din acte. Cei doi s-au despartit formal, la initiativa artistei. Dupa o nunta ca in povesti, nimeni nu se astepta ca cei doi sa se desparta. Formau o pereche pe scena, dar si in viata privata, si pareau de nedespartit.

Prima care a dat detalii despre ruptura care a aparut intre ei a fost Carmen de la Salciua, iar Culita Sterp a ramas cu antipatia fanilor. Faptul ca primea prea multe mesaje in care era acuzat de destramarea casniciei cu artista, dar si jigit, acesta a luat hotararea de a da mai multe detalii cu privire la separare lor.

A acuzat-o pe Carmen de la Salciua ca, in timpul in care inca locuiau in aceeasi casa, ea a inceput sa vorbeasca cu un bun prieten al sau, iar el a avut acces la schimbul de mesaje dintre ei pentru ca avea parola de la conturile artistei. Mai mult, a primit de la foarte multe persoane filmulete in care cei doi erau impreuna sau paraseau impreuna aceeasi locatie.

Acest lucru l-a durut foarte tare pe Culita Sterp, insa a realizat ca nu isi mai poate salva relatia. Cantaretul i-a dedicat o melodie fostei sotii, iar aceasta a reactionat, spunand ca ii afecteaza imaginea, la fel ca si presupusul amant al acesteia. Insa Culita nu i-a luat in seama si a continuat sa isi promoveze piesa.

Iar acum a fost dezvaluita si in presa identitatea presupusului amant al lui Carmen de la Salciua. Este vorba despre managerul hotelului Rin, din Sibiu, conform paginii personale de Facebook. Apare in diferite ipostaze alaturi de Carmen, insa aceasta a declarat ca este doar un prieten care a ajutat-o cu filmarea unui videoclip.

Chiar si la comentariile melodiei lui Culita Sterp apar comentarii in care ii este dezvaluita identitatea.

Culita a reactionat si i-a dat like comentariului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here