Se spune ca “paza buna trece primejdia rea”, asa ca Pepe si Raluca, sotia lui, nu stau cu mainile in san sperand ca afectiunile sezoniere sa le ocoleasca familia, ci isi imunizeaza fetele la greu.

Cand vine vorba de sanatatea celor doua fiice ale lor, Maria si Rosa, Pepe si sotia lui, Raluca sunt extrem de grijuli. Nu este de mirare ca in sezonul virozelor cei doi sunt in stare de alerta, iar iar de cand a aparut valul de gripa, cei doi stau ca pe ghimpi. Ei le dau celor mici multe produse naturale menite sa le intareasca imunitatea. Pepe cumpara tot de este mai bun din acest punct de vedere, dupa ce Raluca, responsabila cu studierea si cautarea acestora, ii face o lista detaliata.

Zilnic, Maria, care este deja la scoala si mezina Rosa, care frecventeaza gradinita patronata de mama ei, primesc suplimente menite sa le intareasca organismul. “Raluca le da miere de Manuka si laptisor de matca, produse naturale, dar si citrice si lte produse ce contin vitamina C”, a explicat Pepe.

Cantaretul, ce urmeaza un program de refacere dupa accidentul pe care l-a suferit pe o partie de schi, si-a vaccinat fetele toamna trecuta. Si toate aceste masuri s-au dovedit, cel putin pana acum, eficiente. “Au fost putin racite. Nu am scapat nici noi, dar atat, putin racite”.

Pepe a dezvaluit, in alta ordine de idei, ca jobul il poarta tot mai mult pe afara. De la primul sau spectacol la Londra, in urma cu cativa ani, tot primeste solicitari din Regatul Unit. “Dupa Anglia, voi canta in Spania. Si acolo am multe cereri”, a marturisit cantaretul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here