Bianca Dragusanu nu renunta la televiziune! Dupa ce, in luna august, a terminat contractul cu postul de televiziune Kanal D pentru emisiunea “Te vreau langa mine”, acum a schimbat taberele.

Pe frumoasa blonda o veti putea vedea in noul sezon al emisiunii “Asia Express”. Exista o schimbare in formatul emisiunii, s-a ales o noua locatie , iar denumirea va fi “India Express”. Conform surselor, se pare ca fosta prezentatoare a semnat un contract fabulos cu cei de la Antena 1. Mai exact, este vorba despre suma de 90.000 de euro pentru a lua parte la emisiune si un bonus de 10.000 de euro.

Se pare ca deja s-au stabilit viitoarele echipe, desi oficial nu a aparut niciun comunicat din partea Antena 1. La show vor lua parte: Anda Adam si sotul ei, Ruby si iubitul ei, Catalina Jojo Grama si Paul Ipate, Surorile Pavel, Anca Sigartau si Cosmin Selesi, Margherita de la Clejani si Razvan Ciobanu.

Antena 1 a mai anuntat o schimbare! Au schimbat formatul. De data aceasta, Gina Pistol nu va mai fi singura prezentatoare, ci ii va avea alaturi pe Liviu Varciu si Andrei Stefanescu. Din fost concurenti, acestia s-au transformat in co-prezentatori. Traseul ales pentru acest an este mult mai dificil. Liviu si Andrei vor avea rolul de a explica relulile jocului si misiunile pe care concurentii trebuie sa le indeplineasca, dar si particularitatile acestora.

Liviu Varciu a afirmat ca primul sezon al emisiunii a fost o mare placere pentru el si abia asteapta sa revina dintr-o postura diferita fata de anul trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here