“Chefi la cutite” este una dintre cele mai apreciate emisiuni din Romania! Este urmarita de foarte multi romani, care abia asteptau sa vada cand incepe sezonul numarul 6. Marele anunt a fost facut de Antena 1!

Chefii Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu sunt mai mult decat pregatiti sa inceapa cel de-al saselea sezon. Cel mai asteptat show va avea premiera pe 29 octombrie, urmand acelasi program de pana acum: va fi difuzat in fiecare zi de luni si marti, de la ora 20:00. Producatorii au anuntat ca vor fi multe schimbari ale show-ului, concurentii se vor supune altor reguli, pe care, insa, momentan nu lvor sa le dezvaluie. Si din partea Ginei Pistol va veni o veste neasteptata pentru jurati, toate acestea gandite special pentru a face parte din spectacolul sezonului 6.

Cei trei jurati si-au dorit foarte mult sa ridice standardele in acest sezon, mai ales ca sezonul 5 i-a surprins in foarte multe momente. Producatorii au anuntat ca din spatele usilor vom vedea si in acest sezon persoanje surprinzatoare. Ramane de vazut daca acestia vor reusi sa primeasca votul de incredere din partea chef-ilor. Cel de-al saselea sezon va oferi o sansa unica bucatarilor aflati la inceput de drum, pentru a-i impulsiona si a le da increderea necesara.

Chef Catalin Scarlatescu: “Eu raman la parerea ca oricine poate participa la acest concurs- indiferent de rasa, varsta, sex sau profesie. Imi doresc ca in acest sezon sa castig fie cu un sudor, cu o croitoreasa, un sofer de tir, un marinar, un profesor universitar, sau o casierita. Si lista poate continua!”

Lupta intre cei trei va fi apriga. Pana in momentul de fata, Chef Sorin Bontea si Chef Florin Dumitrescu si-au adjudecat deja cate 2 titluri, iar Chef Catalin Scarlatescu unul singur.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here