Andreea Mantea a terminat contractul semnat cu postul de televiziune Kanal D pentru emisiunea “Wowbiz” si i-a luat locul Biancai Dragusanu la “Te vreau langa mine”. Chiar de la inceput, acesta s-a enervat foarte tare. A decis ca va schimba regulile jocului si a dat un ultimatum participantilor. 

Andreea Mantea a decis sa schimbe regulile “jocului” pentru ca i se pare ca cei prezenti in platou pentru a-si gasi jumatatea au venit doar pentru a fi vazuti la TV. Tinerii nu dau senzatia ca se afla in platou pentru a-si face o relatie. Andreea Mantea i-a anuntat inca de la inceput ca regulile se vor schimba dupa ce se va obisnui cu formatul emisiunii. Insa nu a fost ascultata, iar fiecare a facut ce a stiut mai bine.

Aceasta isi doreste sa vada in platou mai multe cupluri, nu oameni care vin de dragul de a aparea la televizor. Participantii omit faptul ca sunt multe alte persoane care vor sa le ia locul. Telespectatorii sunt cei care vor face eliminarile, pe baza votului.

In emisiunea de azi, Andreea Mantea a vrut sa le dea vestea ca urmeaza eliminari, iar fiecare participant trebuie sa nominalizeze cate doua persoane, ca apoi, persoanele cu cele mai multe voturi sa fie supuse votului publicului.

“E de bine pentru mine, dar de rau pentru voi, pentru ca nu s-au mai facut eliminari de mult, am nevoie din partea fetelor si din partea baietilor cate doua nume. Avem nevoie si de telespectatori intr-un numar cat mai mare, pentru ca ei vor decide la final. Nu aveti voie sa nominalizati persoanele care nu sunt de fata.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here