Iulia Vantur a luat decizia de a se muta in India pentru a fi mai aproape de iubitul sau, Salman Khan. Cei doi au o relatie serioasa, iar romanca este prezenta la majoritatea evenimentelor importante din familia actorului, alaturi de rudele sale.

Fosta iubita a lui Salman Khan, Aishwarya Rai, il acuza pe acesta de violenta fizica. Toate aceste se intampla pentru ca un videoclip mai vechi a revenit in atentia publicului, in care actorul incerca sa explice acuzatiile care i se aduceau la momentul respectiv.

Povestea de dragoste dintre Salman Khan si Aishwarya Rai a fost una dintre cele mai controversate din India, ei la momentul respectiv erau cel mai iubit cuplu de actori de la Bollywood. Dupa ce si-au incheiat relatia, au aparut in presa detalii despre faptul ca actorul a agresat-o fizic, iar a doua zi era nevoita sa mearga pe platoul de filmare.

Ashiwarya a declarat la momentul respectiv: “Mi-a vorbit urat si credea ca il insel cu colegii mei de platou. Au fost vremuri cand Salman m-a abuzat fizic, dar nu mi-a lasat urme si am putut sa ma duc la munca ca si cum nu s-a intamplat nimic.” Totodata, actrita a declarat ca Salman Khan incepuse sa aiba mari probleme cu alcoolul.

Actorul a reactionat si a raspuns in fata acuzatiilor, incercand sa explice ca niciodata nu i-a facut rau fostei sale iubite. Dar declaratiile sale au starnit mai multa valva decat declaratia actritei: “Nu am lovit-o niciodata. Am devenit emotional si m-am ranit pe mine. Ma dadeam cu capul de pereti, dar nu am putut niciodata da in altcineva. Da, acum aceasta femeie spune ca am dat in ea. Vreau sa spun ca a venit o jurnalista, Prabhu Chawla, care m-a intrebat acest lucru in urma cu mult timp, asa ca am surprins-o dand un pumn in masa, iar masa efectiv s-a rupt. Adica, daca lovesc pe cineva, la mijloc este evident o cearta la care ma enervez si daca ma duc sa-i dau una ii dau cu toata puterea si nu cred ca ar supravietui. Daca as fi lovit o femeie, ea nu ar fi supravietuit loviturii.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here