Carmen de la Salciua si Culita Sterp par sa ingroape securea razboiului, insa cantaretul a vrut sa isi prezinte versiunea povestii, pe care o poate sustine cu dovezi, nu doar niste vorbe spuse in vant!

Cei doi formau un cuplu atat pe scena, cat si in viata reala. Cei doi au avut parte de o nunta superba, insa la scurt timp au anuntat ca divorteaza! Vestea a venit pe neasteptate, iar multora nu le venea sa creada. Fanii celor doi s-au impartit in doua tabere si si-au sustinut preferatii. Cel mai “sifonat” a iesit Culita din aceasta poveste, el fiind cel care a inselat-o pe Carmen si de acolo relatia lor a inceput sa intampine probleme.

Solistul a vrut sa aiba un drept la replica, prin care sa spuna ceea ce s-a intamplat cu adevarat si de ce au ajuns sa se desparta, sustinand ca oricand poate aduce dovezi care sustin toate aceste lucruri. Este decis ca nu se vor mai impaca niciodata, insa inca nu au divortat legal, doar sunt separati.

Culita a povestit cum a ajuns sa se deterioreze casnicia cu Carmen si cum a aflat ca exista a treia persoana, bunul sau prieten: “Au fost multe chestii. Au fost probleme, ne-am impacat, am trecut peste. Am gresit cu ceva. Nu e adevarat ce s-a spus la TV. Un prieten bun, comun. Noi ne certam, ea vorbea cu el. El o dadea pe consolari. Aveam acces la discutiile dintre ei. Eram prieteni, am zis ca nu bag in seama conversatiile lor. O dadeau in altele. Nu mai era pe consolare. Inimioare, pupici. E clar!

Nu i-am zis nimic ei, l-am sunat pe el. Ma gandeam ca poate se opresc la un moment dat. Eu am dovezi pentru tot ce spun. El zicea ca e fratele meu, ca ma iubeste, ma respecta. I-am trimis mesajele. S-a taiat tot. A zis ca e din vina ei, ca ea se tot plangea ca noi ne certam. N-a terminat. L-am rugat sa nu ii zica, dar i-a spus. Ea a schimbat parolele, eu le-am aflat iar. El a facut un pic pasul inapoi, l-am apreciat ca a dat de inteles ca vrea sa termine. Am si mesajele pe care si le dadeau dupa noaptea petrecuta impreuna.”

Culita Sterp sustine ca cei doi sunt in continuare impreuna si poate arata zeci de poze in care apar amandoi, primite de la fanii sai. Insa este hotarat sa nu se razbune in niciun fel pe Carmen, ci are mare incredere ca Dumnezeu va aseze toate lucrurile la momentul potrivit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here