Mihai Traistariu a obtinut una dintre cele mai bune performante ale Romaniei la concursul international Eurovision, iar anul acesta vrea sa se inscrie pentru a zece oara. Spera din tot sufletul sa treaca de selectia nationala si sa reprezinte cu mandrie Romania. Ar fi pentru a doua oara in cariera sa de muzician.

La participarea sa la Eurovision in anul 2006 reprezentand Romania, artistul a reusit sa stranga cu piesa “Tornero” cel mai mare numar de puncte de pana acum, si anume 172, asigurandu-i locul 4 la Atena. Performante la fel de notabile au avut si Luminita Anghel & Sistem, in anul 2005 si Puula Seling & Ovidiu Cernauteanu in anul 2010, insa nu au obtinut un numar atat de mare de puncte.

Mihai Traistariu a participat la toate editiile organizate in Romania ale concursului “Eurovision”, insa nu a reusit sa mai treaca de faza nationala, el acuzand constant juriul ba ca au ceva persoanal cu el, ba ca nu sunt corecti sau ca au interese ascunse in selectarea reprezentantilor Romaniei!

Anul acesta vor participa 24 de artisti la faza nationala, urmand sa ramana 12 concurenti in faza finala. Castigatorul va reprezenta Romania la Tel Aviv, unde se va organiza show-ul.

De aceasta data, Mihai s-a pregatit intens. A marturisit ca are o piesa ritmata, in care are mare incredere ca va trece mai departe: “Si in acest an am ales sa merg pe mana compozitorului Michael James Down, cel care mi-a scris si Heaven sau I won’t surrender. De data asta, piesa Baya e mega ritmata. De fapt, cred ca e cea mai dansanta piesa pe care am avut-o vreodata. Te ridica de pe scaun de la primele acorduri”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here