Mirela Vaida este o femeie foarte activa! Se poate considera implinita din toate punctele de vedere: are o cariera in plina ascensiune, va deveni mama pentru a treia oara anul viitor si are o familie superba, iar acum a fost anuntat ca este printre cei 24 de concurenti selectati pentru faza nationala a concursului “Eurovision”. Aceasta veste a facut-o sa sara in sus de bucurie!

Prezentatoarea Tv este foarte ocupata si abia reuseste sa isi imparta timpul intre cariera si familie: are concerte, a facut parte din musicalul “Mamma Mia”, a prezentat pana de curand propria emisiune TV, are nenumarate filmari pentru postul de televiziune la care lucreaza. Momentan, a fost nevoita sa renunte la toate proiectele sale din cauza sarcinii avansate, iar acum se bucura cat mai mult de compania familiei.

Cand a aflat ca se fac inscrieri pentru Eurovision, aceasta a vrut sa isi incerce norocul, desi a stat pana in ultima clipa. Cu cateva ore de incheierea programului pentru inscrierea pieselor, prezentatoarea TV si-a facut curaj si a depus cererea. Spre marea sa surpriza, a fost selectata pentru a participa la faza nationala, alaturi de inca 23 de concurenti.

Vestea a primit-o cand nici nu se astepta: “Tocmai am aflat ca am intrat in Selectia Nationala Eurovision, lucru care m-a lasat fara cuvinte, pentru ca asa cum se intampla in viata, m-am inscris pe ultima suta de metri, cred ca mai erau doua ore pana la final.

Dupa am uitat ca m-am inscris pentru ca am fost prinsa cu atat de multe activitati, incat nu mai stiam exact data la care se va anunta preselectia. Dar azi am fost anuntata ca am luat preselectia, ceea ce mi se pare woooow, o veste minunata pe sfarsit de an!

Cred ca lucrurile frumoase se fac in joaca sau se intampla atunci cand te astepți mai putin. In ultima perioada de cand nu mai am emisiune la TV, am experimentat niste lucruri foarte frumoase, carora inainte nu le acordam timp si nici atentie.

Am inlocuit socul intrarii din activitate in neactivitate cu muzica si scena, iar lucrurile au venit natural. Mai intai m-a sunat Horia Brenciu sa fiu invitata lui speciala in concertul aniversar de 25 de ani de cariera, ceea ce mi s-a parut impresionant sa fiu singura lui invitata feminina in acest show.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here