Adela Popescu si Radu Valcan sunt impreuna din anul 2010, s-au casatorit si au impreuna doi baieti! Este greu de crescut un copil, dar cu doi, se pare ca vietile lor sunt din ce in ce mai complicate. 

S-au cunoscut pe platourile de filmare de la Acasa Tv, pentru una dintre cele mai cunoscute telenovele romanesti, iar de atunci sunt de nedespartit. Cei doi au preferat sa nu isi expuna foarte mult relatia pe care o au, mai ales ca amandoi sunt oameni de televiziune, iar lumea este interesata de cum decurge relatia lor de acasa.

In putinele lor momente in care au vorbit deschis despre relatia lor, Radu Valcan a declarat ca isi iubeste enorm sotia, chiar si dupa 8 ani de relatie si cel mai important lucru pentru el este ca femeia de langa el sa fie vesela, sa rada, sa emane bucurie, fapt care ii da si lui o stare de bine.

Cei doi au anuntat ca Adela este insarcinata chiar de ziua lui Alexandru, cand au imbracat toti tricouri cu mesaje cu subinteles. Fericirea a fost foarte mare, insa prezentatoarea TV isi doreste si o fetita, asa ca nu va dura mult pana cand aceasta va anunta si cea de-a treia sarcina, cel de-al doilea copil al lor fiind tot baiat.

Si cum viata nu este simpla cu un copil, de cand a venit pe lume si cel de-al doilea pare ca incepe sa se complice si mai mult. Recent, Adela a incarcat o fotografie pe retelele de socializare in care aparea nemachiata, cu parul lasat pe spate, alaturi de Radu Valcan, care purta o sapca, transmitand amandoi un mesaj amuzant: “De cand cu doi, mai greu cu coaforul.” Semn ca viata sa a devenit putin mai complicata de cand este mama de doi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here