Cleopatra Stratan este cunoscuta in Romania inca de la varsta de trei ani, atunci cand a interpretat melodia “Ghita”, premiata atat pe plan national, cat si international, doborand si recoduri mondiale.

Celebra melodia a luat nastere dintr-o joaca. Cleopatra mergea la studioul de inregistrari alaturi de tatal sau, iar in gluma Pavel Stratan a lasat-o sa cante un vers din melodia lui. Si-a dat seama ca are talent, apoi a aparut celebra melodie “Ghita”.

Adolescenta a crescut intre timp si are in plan sa se mute in Bucuresti, desi momentan locuieste in Moldova, alaturi de familia sa. Muzica este marea sa pasiune, asa ca nu va renunta la a canta. A avut o pauza destul de lunga de la prima ei melodie, insa acum se preocupa intens de cariera ei.

Desi s-a transformat intr-o adolescenta superba, Cleopatrei nu ii sta gandul la baieti, ci vrea doar sa fie o cantareata de succes, recunoscuta atat pe plan national, cat si international.

Invitata la o emisiune televizata, aceasta a vorbit despre planurile sale de viitor. De curans a lansat cea mai noua piesa a sa, “Adio”, iar acum deja a inceput sa o inregistreze pe urmatoarea. In ceea ce priveste cariera sa, a marturisica ca:

“Nu am simtit dezavantaje ca sunt cunoscuta. Nu ma gandesc la baieti, am multe planuri de viitor in minte si sunt foarte ocupata cu lansarile, scoala, muzica. Nu simt ca e acum momentul. Toate la timpul lor. Scoala este pe primul loc. Sunt la liceu acum, clasa a X-a, asa e in Moldova.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here