Emisiunea “Chefi la cutite” si-a desemnat castigatorul celui de-al saselea sezon, iar cel care a meritat, dupa ce a fost jurizat de unii dintre cei mai buni chefi bucatari din Romania a fost Mihai Munteanu, cunoscut ca si “Munti”. Fericirea sa nu a fost deplina, vazand ca este contestat de foarte multe persoane in mediul online.

Daca el a fost extrem de fericit si pe moment i-a fost greu sa creada ca el este mare castigator, a existat si cealalta tabara, a telespectatorilor, care l-a criticat aspru pe castigator. Chiar si una dintre finaliste, Maria, a avut o iesire ironica la adresa lui, transmitand felicitarile pentru castigarea marelui premiu lui Silviu, nicidecum lui “Munti”.

Din pacate, acesta este un concurs, iar cei trei finalisti au avut libertatea de a-si alege echipele cu care sa lucreze in marea finala. Munti a avut de departe una dintre cele mai inchegate si puternice echipe de pana acum la “Chefi la cutite”.

Vazand toate reactiile de pe internet, acesta a vrut sa le raspunda celor care il contesta:

“Nu stiu ce sa spun de chestia asta. Pana in finala, pe mine nu m-a ajutat nimeni sa ajung, nu? Adica, ok, am avut niste zile mai proaste, dar in semnifinale am luat printre cele mai mari punctaje. Acolo ce s-a intamplat? Acolo cine a gatit? Eu am spus-o si o repet. Mi-a stat in spate o echipa puternica, care m-a dus la castigarea acestui concurs. Am conceput meniul impreuna cu chef Dumitrescu, cu chef Bontea si cu Silviu.” 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here