Emisiunea “Chefi la cutite” si-a desemnat castigatorul celui de-al saselea sezon, iar cel care a meritat, dupa ce a fost jurizat de unii dintre cei mai buni chefi bucatari din Romania a fost Mihai Munteanu, cunoscut ca si “Munti”. Fericirea sa nu a fost deplina, vazand ca este contestat de foarte multe persoane in mediul online.

Daca el a fost extrem de fericit si pe moment i-a fost greu sa creada ca el este mare castigator, a existat si cealalta tabara, a telespectatorilor, care l-a criticat aspru pe castigator. Chiar si una dintre finaliste, Maria, a avut o iesire ironica la adresa lui, transmitand felicitarile pentru castigarea marelui premiu lui Silviu, nicidecum lui “Munti”.

Din pacate, acesta este un concurs, iar cei trei finalisti au avut libertatea de a-si alege echipele cu care sa lucreze in marea finala. Munti a avut de departe una dintre cele mai inchegate si puternice echipe de pana acum la “Chefi la cutite”.

Vazand toate reactiile de pe internet, acesta a vrut sa le raspunda celor care il contesta:

“Nu stiu ce sa spun de chestia asta. Pana in finala, pe mine nu m-a ajutat nimeni sa ajung, nu? Adica, ok, am avut niste zile mai proaste, dar in semnifinale am luat printre cele mai mari punctaje. Acolo ce s-a intamplat? Acolo cine a gatit? Eu am spus-o si o repet. Mi-a stat in spate o echipa puternica, care m-a dus la castigarea acestui concurs. Am conceput meniul impreuna cu chef Dumitrescu, cu chef Bontea si cu Silviu.” 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here