Thalia este una dintre cele mai indragite actrite de telenovele. Dupa rolurile de excepie pe care le-a avut in “Marimar” si “Sarmana Maria”, oamenii au numit-o chiar “Regina telenovelelor”. Insa, pentru a fi mai apropae de familie, aceasta a renuntat la aceasta pasiune a sa.

Cariera sa este una infloritoare, a fost laureata a Premiilor Latin Grammy si Latin Bilboard, iar albumele sale au fost premiate cu numeroase discuri de platina si i-au adus titluri precum “Diva muzicii latino” sau “Regina muzicii pop”, inregistrand vanzari de peste 25 de milioane de discuri pe plan international, plasand-o in topul celor mai influente cantarete de muzica latino.

Si-a dorit sa dedice familiei sale mai mult timp, iar pretul a fost sa nu mai fie actrita in telenovele, desi aceasta meserie i se potrivea manusa. Cand vine vorba despre familia sa, aceasta este foarte discreta si nu ii place sa isi expuna viata privata, insa tot mai imparte cu prietenii sai virtuali poze cu cei doi copii ai sai.

Este casatorit de 17 ani cu Tommy Mottola si au impreuna o fata de 10 ani, Sabrina Sakae Mottola Sodi, si un baietel in varsta de 7 ani, Matthew Alejandro Mottola Sodi. Dintre cei doi, baiatelul este cel care seamana foarte bine cu ea.

Frumoasa actrita a implinit recent 47 de ani, insa tot se situeaza in topul celor mai sexy femei din lume. In loc sa imbatraneasca, Thalia pare ca intinereste.

Este foarte implicata in cresterea celor doi copii ai sai si nu apeleaza niciodata la ajutorului unei bone, ea si sotul sau isi cresc singuri copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here