Cum era de asteptat, dupa aflarea castigatorului sezonului II al concursului “Exatlon”, au inceput sa apara parerile pro si contra. Insa una dintre cele mai transante si directe declaratii ii apartine Marianei, fosta concurenta in primul sezon.

Mariana Nenu, in varsta de 45 de ani, a trecut prin aceasta viata cu bune si cu rele, insa a fost mereu puternica si ambitioasa si a vrut sa demonstreze ca daca ai putin avointa, poti oricand sa faci lucruri marete. Maratonista si-a aratat vointa de fier in primul sezon filmat in Republica Dominicana si a reusit sa le insufle si coechipierilor sai determinare si efervescenta.

Dupa ce a fost eliminata din competitia fenomen, Mariana si-a continuat drumul sau in viata, continuand sa se inscrie la maratoane si sa castige medalii pentru Romania, multe dintre acestea avand scop umanitar.

Si-a implinit si cel mai arzator vis al sau, de a deveni antrenoare de fitness omtre timp. Insa nu a uitat concursul care a facut-o cunoscuta in Romania. A recunoscut mereu ca favoritul sau a fost Alin si spera din suflet sa fie castigator. Insa a lansat si un atac la adresa antrenorului, criticandu-l aspru pe Ionut:

“Pe Ionut nu il reprezinta postura de antrenor. Nu are nicio treaba cu postul asta. El i-a sustinut pe fata pe Betty si pe Iulian in finala, o atitudine total eronata din punctul meu de vedere. Nu l-a suportat pe Alin. El n-ar fi trebuit sa faca diferenta intre concurentii din echipa lui. O mare greseala. Lui Giani in schimb ii zic “felicitari”. Nu a facut discriminari, s-a purtat la fel cu toti si a incercat sa-i motiveze. Jos palaria in fata lui. E adevarat ca a fost mai dur, dar, totusi, Exatlon-ul e o competitie grea, nu un joc de sotron.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here