Dupa anuntarea castigatorilor celor doua concursuri de talente, fanii emisiunilor s-au impartit in doua tabere. Ciudat este faptul ca, in acest an, internautii si-au exprimat dezamagirea in ambele cazuri. Controverse au starnit si in randul celor mai consacrate vedete din Romania.

Mirabela Dauer nu a facut exceptie si si-a exprimat indignarea fata de rezultatele finale. “Vocea Romaniei” si “X Factor” si-au desemnat castigatorii, insa nici pana acum nu s-au calmat spiritele in mediul online, fanii emisiunilor fiind nemultumiti de rezultatul final.

Castigatorul acestui sezon al concursului “Vocea Romaniei” a fost desemnat pe 14 decembrie si nici pana acum lumea nu a vrut sa il accepte pe elevul lui Smiley ca fiind castigator. Desi a interpretat o piesa a lui Michael Jackson, iar antrenorii au fost extaziati, nu acelasi lucru s-a intamplat si cu publicul de acasa, care il acuza ca nu a cantat melodia precum mare star international si nici macar nu s-a apropiat de interpretarea acestuia, schimband tonalitatile pieselor.

Pagina oficiala a concursului a fost invada de mii de pareri contra castigatorului, iar vedetele nu s-au dezis in a-si exprima public nemultumirea fata de acest castigator. Nici in cazul “X Factor” lucrurile nu au stat mai bine. Castigatoarea, Bella Santiago, nu este o amatoare, ci o profesionista, iar faptul ca si-a expus povestea de viata i-a facut pe fani sa isi exprime nemultumirea: “Nu suntem la un concurs despre cazuri sociale, ci despre voce.”

Mirabela Dauer nu a putut sa se abtina si si-a exprimat in mod clar nemultumirea. Vedeta in varsta de 71 de ani chiar este indreptatita sa isi dea cu parerea, avand in vedere cariera si vocea spectaculoasa, care o mentine in inimile publicului de peste 5 decenii: “Finalul acestui sezon de «Vocea Romaniei» s-a terminat pentru mine cu o mare dezamagire. Si sunt convinsa ca nu doar pentru mine. Eu sunt un om caruia ii place dreptatea. Nu spun ca marele castigator nu este un baiat simpatic, talentat si carismatic. Spun doar ca cele 3 contracandidate pe care le-a avut au fost vizibil mai bune. Nu are rost sa ne ascundem dupa deget si sa nu recunoastem ceva evident.

Vorbind strict despre voce, oricare dintre cele 3 fete meritau trofeul! Iar fiind vorba despre un show al carui slogan este «Doar vocea conteaza», ma asteptam ca doar ea sa conteze! Din pacate insa, nu a fost asa! Capul sus, Dora, Madalina si Alma! Sunteti artiste in adevaratul sens al cuvantului, iar steaua voastra va straluci mai tare decat indrazniti sa visati! Sunt sigura de asta!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here