Saptamana aceasta, Lidia Bubble va juriza la Bravo, ai stil!, invitatie care a onorat-o, mai ales ca s-a declarat o admiratoare infocata a acestei competitii de moda. Am intrebat-o asadar, profitand de prezenta ei la show dar si de faptul ca acum este una dintre cele mai bine imbracate artiste de la noi din tara, care era relatia ei cu hainele in adolescenta. Deoarece provenea dintr-o familie numeroasa, lidia imprumuta uneori haine chiar si de la fratii ei.

Fiind o fire mai baietoasa, Lidia Bubble se regasea mai mult in garderoba fratilor ei decat in cea a surorilor. I-a fost foarte greu atunci cand a decis sa se mute singura la Bucuresti, mai ales ca banii, care erau foarte putini la inceput, ii ajungeau doar pentru cheltuierile primare, nu si pentru haine, iar la fratii ei nu mai avea cum sa apeleze.

„La inceput cand am ajuns in Bucuresti, cel puțin in primii 2-3 ani, toti banii pe care eu ii castigam trebuia sa-i investesc in cheltuielile pe care le aveam si rar se intampla sa-mi permit sa cumpar cate o bluza, dar mai mult de 20-30 lei nu dadeam, pentru ca nu-mi permiteam. Viata de Bucuresti este una foarte scumpa și nevrand sa le cer bani parintilor am consumat banii cu multa atentie”, ne-a povestit artista, marturisindu-ne ca nemaiavand dressingul familiei sale la indemana, a fost nevoita sa improvizeze cu ceea ce avea in dulap.

Lidia isi aduce aminte cum inainte de a se pune pe picioare si inainte de a avea bani, in adolescenta, imprumuta din hainele surorilor ei si chiar ale fratilor.

“Se intampla sa iau haine de la ele si sa ia si ele de la mine. Eu fiind foarte baietoasa de cand ma stiu am purtat cat si hainele fetelor, cat si pe ale baietilor, mai ales ale baietilor. De fiecare data purtam ce ramanea de la unul la altul pentru ca fiind multi in familie mama nu putea sa ne cumpere la fiecare in fiecare zi, dar nu a fost asta o problema, adica nu am avut niciodata vreo frustrare sau sa zic „aoleu port rochia pe care a purtat-o si soara mea”. Niciodata. Mai achizitionam si haine din second-hand-uri, mai nou vad ca se zice vintage-uri, si chiar inca mai am piese foarte tari de la branduri chiar mari si renumite”, ne-a povestit Lidia, completand ca acum s-a intors roata si ca, de fiecare data cand face curatenie in dressing, jumatate din piesele vestimentare le ofera cadou surorilor sale.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here