Nicoleta Luciu a decis sa se lase din nou pe mana medicilor pentru a se infrumuseta. de data aceasta, vedeta a apelat la ajutorul unor specialisti stomatologi pentru a-si alungii dintii.

Nicoleta Luciu, in varsta de 39 de ani acorda o foarte mare importanta felului in care ea arata si ar cheltui orice suma pentru a-si imbunatati look-ul. Pe parcursul anilor, bruneta s-a lasat de nenumarate ori pemana medicilor esteticieni pentru a-si putea imbunatati aspectul fizic. De curand, Nicoleta Luciu a suferit o noua interventie. Ea a mers la doctoru stomatolog pentru a-si alungi dintii cu 2,5 milimetri, conform click.ro. Vedeta si-a facut interventia la nivelul dintilor imediat dupa sarbatorile de iarna.

„Eu saptamanal vin in Bucuresti pentru dantura. Mi-am facut detartraj, albire, mi-am alungit dintii. Am avut primele zile probleme cu rostirea literei „s”, dar a trecut, sunt foarte bine”, a declarat Nicoleta Luciu pentru sursa mai sus-mentionata.

„Se pot alungi dintii in mai multe moduri. In loc de fatete dentare se poate opta pentru fatetare din compozit. Aceasta tehnica nu obliga pacientul sa isi slefuiasca dintii atat de mult incat sa ii distruga. Nicoleta si-a facut cei patru dinti din fata, de sus. Cam 2,5 milimetri i-a alungit, iar procedura pentru fiecare dintre ei este 80 de euro, in total a costat cam 400 de euro”, a detaliat Aldo Vittorio Novello, medicul care a tratat-o pe Nicoleta Luciu.

Nicoleta Luciu a renuntat de ceva vreme la viata din Capitala si s-a mutat la Miercurea Ciuc impreuna cu partenerul ei de viata, Zsolt Csergo si cei patru copii ai lor. Nicoleta Luciu si Zsolt sunt foarte dedicati celor patru mostenitori ai lor: Zsolt Junior si tripletii Kim, Karolyn si Kevin.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here