Pentru cele noua perechi de vedete care au pornit pe Drumul Elefantului in Asia Express, reality show ce revine pe micile ecrane la Antena 1, duminica 10 februarie, de la ora 20:00, traficul din Sri Lanka si india a fost o reala provocare. Lipsa regulilor de circulatie, haosul de pe strazi, varietatea mijloacelor de transport de la carute la tuk-tuk-uri, biciclete sau scutere, toate au devenit niste obstacole pentru vedetele aflate in cursa dar si pentru cameramanii si reporterii care i-au urmarit in toata aceasta aventura.

Desi toti se asteptau sa fie greu, au descoperit ca India si Sri Lanka le-au depasit asteptarile. Au parcurs peste 4000 de km pe drumuri desfundate, foarte aglomerate, cu ciudatenii la tot pasul si mereu intr-un zgomot de fundal infernal, deoarece orice sofer din acea zona foloseste claxonul cel putin o data la 2-3 minute.

“Mi-a fost dor de traficul din Bucuresti, mi-a fost dor de regulile de circulatie! Daca ai impresia ca ambuteiajele din Capitala sunt ceva grav, vii putin in India si iti trece. Dupa experienta asta, am zis ca nu o sa mai claxonex pe nimeni, niciodata!”, a povestit Serban Copoţ. “Claxonul este un limbaj morse al localnicilor. Asa comunica, asa anunta ca intra in depasire, asa anunta ca schimba directia de mers, samd. Tot ce am vazut aici e socant”, au povestit CRBL si prietenul lui, Oase.

Din cauza haosului de pe sosele si a lipsei de reguli clare de circulatie nu au lipsit nici incidetele: accidente pe drum sau chiar accidente in care au fost implicati membrii echipei. “Masina in care ne aflam a lovit un tuk-tukk, pe care l-a aruncat practic intr-un sant. Din fericire nu au fost victime, pentru ca nu avea viteza foarte mare, dar in prima faza oamenii s-au adunat si au inceput sa bata cu pumnii in masina. A fost socant!”, a povestit unul dintre reporteri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here