Elena Udrea a fost arestata miercuri dimineata, in Costa Rica, de agentii de la Interpol. Va petrece doua luni in spatele gratiilor, timp in care autoritatile din Romania trebuie sa finalizeze extradarea ei. Avocatul sau este foarte increzator ca va reusi sa o scoata din inchisoare si sa ramana in Costa Rica, alaturi de fiica sa.

Anuntul ca Elena Udrea a fost arestata de patru agenti de la Interpol a tinut prima pagina a ziarelor, inca de miercuri. Aceasta a fost arestata la ora locala 10:00, in timp ce se plimba impreuna cu fetita sa si iubitul sau pe strazile din apropierea casei sale. Cei doi se indreptau spre casa, pentru ca fiica lor trebuia sa fie hranita, din declaratiile lui Adrian Alexandrov.

La cateva ore, a fost arestata si Alina Bica. Cele doua se afla in inchisoare, urmand ca statul roman sa finalizeze extradarea lor. Blonda de la Turism a luat decizia de a pleca din Romania in luna februarie a acestui an, cu doar 4 luni inainte de a primi decizia definitiva de condamnare la inchisoare – 6 ani cu executare, in dosarul “Gala Bute”.

Dragos Dolanescu este parlamentar in Costa Rica si si-a spus parerea in legatura cu arestarea Elenei Udrea. Este primul care a afirmat ca aceasta poate sa iasa din penitenciar mai repede decat isi imagina: “La doamna Udrea s-ar putea sa fie cateva probleme, doamna Bica probabil va fi extradata in cateva saptamani. Problema la doamna Udrea este sa nu fie despartita de fiica sa. Ar putea sa iasa si in cateva ore, depinde ce zic judecatorii.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here