Adriana Iliescu este cunoscuta ca cea mai batrana mama din Romania! Aceasta face tot posibilul sa isi creasca fiica si sa o educe cat mai frumos. Dar, uneori, grija ei pentru fiica sa in varsta de 14 ani este exagerata. Acum s-a gandit chiar si la momentul cand va ramane singura pe lume.

Adriana Iliescu a nascut-o pe Eliza la data de 16 Ianuarie 2005 cand a socat o intreaga lume. La momentul respectiv, si insusit celebra zicala: cea mai batrana mama din Romania. Eliza Maria s-a nascut in urma unei inseminari artificiale, subiectul nasterii ei fiind unul foarte controversat in anul 2005, dar si in prezent.

Faptul ca deja are o varsta inaintata, o face pe Adriana Iliescu sa se gandeasca tot mai serios la viitorul Elizei. Fosta invatatoare are 4 procese pe rol cu privire la averea sa, insa este foarte increzatoare ca le va castiga, iar toata averea ii va ramane Elizei. Cea mai mare bucurie pentru ea este sa isi vada si sa isi sprijine fiica in toate etapele vietii sale:

“Daca nu apare vreo boala, eu cred ca Dumnezeu ma va tine sa imi vad copila bine. Iar daca totusi ceva se intampla, eu ii las mostenire doua apartamente si o las in grija doctorului Bogdan Marinescu, cel care m-a ajutat cu fertilizarea in vitro si care este si nasul fetitei.”

La momentul respectiv, Adriana Iliescu a declarat ca mereu a fost increzatoare ca va avea un copil: “Nicio secunda din viata mea nu am crezut ca nu o sa am copil. Am stiut ca exista metode, metoda se aplica si la o femeie de 30 de ani, problema este daca organismul tine sarcina. Ea e fericita ca mama ei a facut un record. I-am spus sa fie atenta, sa aiba copii de tanara, pentru ca nu stie ce surprize ii poate aduce organismul. Ea nu ar fi mers la scoala daca nu veneam si eu cu ea. Mi-as fi dorit sa fie mai independenta.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here