Anda Adam este o cantareata foarte cunoscuta in Romania, care a rezistat de-a lungul anilor in showbiz. Are foarte multi fani prezenti la concertele sale, insa 3 luni aceasta a absentat de pe scena. Motivul a fost accidentarea de la concursul “Exatlon”.

Anda Adam s-a lovit foarte tare la piciorul stang in timpul competitiei “Exatlon” si a fost nevoita sa se ajute de carje pentru a putea merge. Nu a fost prima accidentare pentru ea. In timpul emisiunii “Dansez pentru tine” ea s-a accidentat grav la acelasi picior. Insa, de data aceasta, nu a scapat fara operatie.

A primit ajutor medical imediat dupa accidentare, chiar in Republica Dominicana si a efectuat un set intreg de analize. Cantareata ar fi vrut din tot sufletul sa ajunga in finala, insa nu i s-a indeplinit acest vis. La revenirea in Romania, aceasta a suferit o interventie chirurgicala, iar 3 luni a fost nevoita sa stea departe de scena, medicul recomandandu-i repaos total.

Din punctul ei de vedere, aceasat a fost una dintre cele mai grele perioade din viata sa:

“A fost cea mai grea perioada pentru mine. Eu sunt o persoana extrem de activa si, dintr-o data, m-am trezit ca nu mai pot face nimic. Am facut recuperare, iar in tot acest timp am abandonat concertele, pot sa spun ca am pierdut destul de mult. Evident, am abandonat si sala… Sunt refacuta in proportie de 80 la suta acum. Am inceput sa merg la concerte, dar si la sala, nu fac antrenamente grele, nu vreau sa exagerez pentru ca as putea sa ma aleg cu alte probleme.”

In perioada de repaos aceasta s-a ingrasat cateva kilograme, mai ales ca nu s-a abtinut deloc de la mancare. Insa, este ferm convinsa ca va reveni la forma initiala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here