Despartirea dintre Liviu Varciu si Anda Calin a tinut prima pagina a ziarelor o buna perioada de timp. Pentru toata lumea a fost un mister faptul ca au anuntat despartirea la nici macar o luna de la botezul fetitei lor. Desi multi ii vedeau ca se vor impaca, Anda si Liviu au avut mai multe probleme de impartit, iar lucrurile intre ei nici pana acum nu si-au revenit.

Au declarat amandoi in nenumarate randuri ca vor face tot posibilul sa isi creasca fetita impreuna, insa nu se vor mai impaca. Recent, au aparut in mediul online fotografi cu cei doi impreuna, alaturi de fetita lor. Au lasat loc de interpretari, iar suspiciunile ca cei doi s-au impacat s-au bazat pe acest lucru.

Foarte multa lumea inca asteapta ca cei doi sa se impace, mai ales pentru fetita lor. Liviu Varciu insa nu vede asa lucrurile si a tinut sa lamureasca aceste aspecte si sa vorbeasca deschis despre relatia sa cu Andra Calin:

“Cea mica o tin eu 2-3 zile, o tine Anda 2-3 zile. Oricum, este exact langa mine, la 3 minute de mers cu masina. Suntem cumva vecini. Cand sunt la munca, cand vreau sa o vad, vine, stam toti trei. Adica nu fac vreun efort prea mare.
Ne intelegem foarte bine. Suntem foarte buni prieteni. Copilul primeaza si toata viata noastra vom fi legati unul de altul, chiar daca vrem, chiar daca nu vrem. Dar relatia noastra merge foarte bine, suntem foarte buni prieteni. Ne intelegem mult mai bine.
Chiar am avut turta si a fost o petrecere frumoasa la nasa acasa.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here