O familie fara mari posibilitati financiare a gasit pe o banca din centrul municipiului Buzau o sacosa plina cu bani. Primul lor gand a surprins pana si autoritatile. Nici nu au stat pe ganduri si s-au prezentat la cea mai apropiata Sectie de Politie pentru a anunta evenimentul.

Doi oameni simpli, din comuna buzoiana Merei, s-a prezentat la Sectia de Politie cu o punga plina cu bani. Cei doi au venituri modeste si au de intretinut si un copil in varsta de 16 ani, dar nu au existat nicio secunda sa dea inapoi banii persoanei care i-a pierdut. Bunul care nu le apartinea i-ar fi ajutat foarte mult, insa suferinta persoanei care i-a pierdut a fost mult mai importanta pentru acestia. Simtul civic si-a spus cuvantul in cazul acestei familii.

Cei doi adulti, insostiti de fiul lor, au venit in Buzau pentru a-si face cumparaturile. Se aflau in centrul orasului si s-au asezat pe o banca, unde au gasit o sacosa. Curiosi din fire, acestia s-au uitat ce este in ea. Cand au observat teancul cu bani, acestia si-au lasat treburile personale pentru care au venit si s-au dus direct la cea mai apropiata Sectie de Politie.

Politistii din Buzau au afirmat:

“In jurul orei 16.30, un barbat de 46 de ani, din comuna Merei, s-a prezentat la punctul de acces persoane de la Inspectoratul de Politie Judetean Buzau si a precizat ca, in timp ce se afla in zona centrala a municipiului Buzau, pe o banca de pe strada Cuza Voda, a gasit o sacosa ce continea o suma importanta de bani. In urma verificarii, s-a constatat ca inauntru erau 29.500 lei si documente pe numele unei femei in varsta de 61 de ani, din municipiul Buzau.”

Batrana care a pierdut banii isi pierduse orice speranta ca ii va recupera. Abia vanduse un apartament in orasul Buzau si pierduse banii. In timp ce politistii efectuau cercetari, la o alta sectie de politie s-a prezentat batrana, care anuntase ca pierduse o suma importanta de bani. In final, suma a fost returnata persoanei respective.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here