Aseara a avut loc premiera emisiunii prezentate de Victor Slav, Giani Kirita si Catalin Cazacu, “Vulturii de noapte”. La debutul emisiunii, atata prezentatorii, cat si invitatii au fost foarte fericiti si pusi pe glume. Subiectele discutiei au ajuns la replici de la agatat, iar acestia s-au intrecut in fel de fel de declaratii, menite sa atraga atentia domnisoarelor.

Una dintre replicile de la care au plecat glumele a fost: “Mama ta a fost o hoata? Pentru ca a furat stelele de pe cer si le-a pus in ochii tai”, a spus Victor Slav. Iar replica Andei Adam nu a intarziat sa apara: “Stii de cine imi amintesc? De Draghia! El avea de-astea cu stelele”.

Giani a fost invatat de catre Vladimir Draghia ce sa ii spuna unei femei pe care vrea sa o cucereasca: “Imi iau fericirea din fericirea ta”, au fost cuvintele care ar trebui sa dea pe spate orice domnisoara pe care a pus ochii.

Cezar Ouatu a intrat imediat in jocul lor, dar i-a si corectat pentru ca nu au folosit tonul corect, iar cuvintele au fost spuse degeaba. Acestea trebuie sa vina din suflet. Fata trebuie sa te vada emotionat pentru a o impresiona.

Victor Slav a vrut sa ii arate ca se pricepe si la acest lucru si stie cum trebuie livrat un mesaj care sa ajunga direct la sufletul unei femei. “Eu zic sa o ziceti toti”, a spus Anda, intrerupandu-l pe fostul ei iubit. “Anda, lasa-ma sa vorbesc”, a fost replica prezentatorului, moment in care Anda a vrut sa faca o gluma si s-a dus inspre el, spre amuzamentul celor prezenti in platou.

Iar replica lui Victor a fost pe masura: “Acuma ca sunt singur, sa nu zica sotul ceva”. De aici pana la un sir de intepaturi nu a fost decat un pas: “Eu zic sa nu zica altcineva ceva, ma abtin”. Iar cum a prins ocazia, chiar cand Victor voia sa le arate invitatilor cum se face o declaratie de dragoste, Anda nu s-a mai abtinut: “Baga! Pentru Bianca Dragusanu!”.

Cel care a incheiat acest schimb de replici a fost Catalin Cazacu, vazand ca discutia degeneaza in altceva.

“Sunt frunze care nu cad, desi vantul bate puternic si oameni care nu se uita, desi uitarea este o lege a naturii”, a reusit intr-un final sa spuna Victor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here