Mirela a devenit cunoscuta in urma participarii la emisiunea difuzata de postul de televiziune Antena 1, “Insula Iubirii”. Aceasta a venit insotita de iubitul sau de la momentul actual, Ionut, insa a parasit-o cu prima ocazie, scopul sau fiind celebritatea.

Mirela a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la emisiunea de-a lungul tuturor sezoanelor. A trecut printr-o perioada grea atunci cand s-a intors acasa singura, insa sprijinul persoanelor din jurul sau au ajutat-o sa devina o femeie mult mai puternica si crede ca poate face fata oricarei situatii acum.

In momentul de fata ea si-a lasat vechea viata in urma si are o relatie de trei luni de zile cu un milionar din Cojocna, Florin. Cei doi s-au mutat impreuna intr-un resort construit de omul de afaceri. Insa lucrurile nu au stat atat de bine intre ei de la inceput. Mirela a povestit cum s-au cunoscut si cum a umilit-o la prima lor interactiune:

“Eram in acea perioada cu Ionut, in plus, nici nu ma cunostea o tara intreaga! Il stiam insa pe Florin, ca patron al unei pensiuni importante din Cojocna, si, prin intermediul unor persoane, m-am dus la el, sa ma angajeze! I-am cerut simplu un loc de munca! Nici nu s-a uitat la mine si m-a dat afara. Nu a vrut sa ma angajeze. Nu stiu care a fost motivul, insa asa s-a intamplat totul! Apoi, ne-am revazut dupa show si intreaga situatie s-a schimbat.”

Cei doi au planuri de nunta pentru acest an, insa nu stiu daca le va permite programul sa faca acest pas. Mirela a declarat ca amandoi isi doresc un copil si spera ca acest lucru sa se intample cat mai curand.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here