Mirela a devenit cunoscuta in urma participarii la emisiunea difuzata de postul de televiziune Antena 1, “Insula Iubirii”. Aceasta a venit insotita de iubitul sau de la momentul actual, Ionut, insa a parasit-o cu prima ocazie, scopul sau fiind celebritatea.

Mirela a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la emisiunea de-a lungul tuturor sezoanelor. A trecut printr-o perioada grea atunci cand s-a intors acasa singura, insa sprijinul persoanelor din jurul sau au ajutat-o sa devina o femeie mult mai puternica si crede ca poate face fata oricarei situatii acum.

In momentul de fata ea si-a lasat vechea viata in urma si are o relatie de trei luni de zile cu un milionar din Cojocna, Florin. Cei doi s-au mutat impreuna intr-un resort construit de omul de afaceri. Insa lucrurile nu au stat atat de bine intre ei de la inceput. Mirela a povestit cum s-au cunoscut si cum a umilit-o la prima lor interactiune:

“Eram in acea perioada cu Ionut, in plus, nici nu ma cunostea o tara intreaga! Il stiam insa pe Florin, ca patron al unei pensiuni importante din Cojocna, si, prin intermediul unor persoane, m-am dus la el, sa ma angajeze! I-am cerut simplu un loc de munca! Nici nu s-a uitat la mine si m-a dat afara. Nu a vrut sa ma angajeze. Nu stiu care a fost motivul, insa asa s-a intamplat totul! Apoi, ne-am revazut dupa show si intreaga situatie s-a schimbat.”

Cei doi au planuri de nunta pentru acest an, insa nu stiu daca le va permite programul sa faca acest pas. Mirela a declarat ca amandoi isi doresc un copil si spera ca acest lucru sa se intample cat mai curand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here