Dana Rogoz este cunoscuta de o tara intreaga drept “Abramburica”, iar toata lumea o asocieaza cu acest rol chiar si acum. Este una dintre putinele femei din lumea mondena a Romaniei care nu a apelat niciodata la operatiile estetice.

Aceasta aprecieaza frumusetea naturala, chiar daca nu este atat de perfecta precum cea a celor care ies din cabinetul doctorului estetician. Uraste faptul ca se promoveaza frumusetea “artificiala” si o intelge doar daca este in joc sanatatea persoanei respective. Recent, Abramburica a postat un mesaj extrem de radical, din care tinerele au foarte multe de invatat. Aceasta blameaza conceptul de frumusete din zilele noastre, cum percepe ea frumusetea naturala si de ce o aprecieaza atat de mult.

“Standarde, prejudecati, dimensiuni perfecte, forme ideale… toate acestea ne-au stirbit de prea multe ori increderea in noi. Mai ales cand eram adolescente, naive, vulnerabile. Acum cred tot mai tare ca nu exista femei urate si femei frumoase, ci femei care stiu sau nu sa ia decizii bune, care sa le evidentieze frumusetea naturala.

Sa nu ma intelegeti gresit, nu judec aceste femei. Fiecare e liber sa isi faca absolut orice interventie care l-ar putea face mai fericit (fara a-si pune, desigur, sanatatea în pericol). Cine sunt eu sa judec?! Dar pe de alta parte, mi-as dori ca frumusetea naturala, in diversitatea ei, sa fie la fel de promovata, sa aiba aceeasi expunere. Cred ca doar asa femeile ar avea mai multa incredere in ele, stiind cum sa isi asume asa numitele “defecte” si sa le transforme – de ce nu – in atuuri. Daca ar fi sa fac paralela cu moda, frumusetea naturala e stilul, restul sunt trenduri, care vin si pleaca” , a scris Dana Rogoz, pe blogul ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here