Vesti proaste pentru Casa Regala Britanica! Sursele sustin ca Printul Charles sufera de o boala care nu ii permite sa duca la bun sfarsit sarcinile specifice unui monarh. Problemele pe care le acuza, dar nu le recunoaste public, sunt frecvente pierderi de memorie si probleme de orientare in spatiu.

Prinţul Charles, in varsta de 69 de ani, se pare ca sufera de o boala extrem de grava, iar acest lucru il aduce in incompatibilitatea cu statutul de Rege. Pana in momentul de fata, Casa Regala Britanica nu a facut nicio declaratie, dar siguranta pe care o au jurnalistii ii face pe multi sa isi puna semna de intrebare. Iar banuiala este alimentata de faptul ca in urma cu un an de zile Regina Elisabeta se gandea foarte serios la varianta de a sari o generatie in ordinea succesiunii la tron. Jurnalistii presupun ca aceste este, de fapt, adevaratul motiv pentru care Regina ar vrea ca cel care ii va prelua toate atributiile sa fie Printul William.

Surse din interiorul palatului afirma faptul ca Regina Elisabeta a II-a este mai mult decat ingrijorata pentru fiul sau. Charles era urmatoarea persoana in linia succesorala. Afectiunea Alzheimer, maladie degenerativa, este incompatibila cu capacitatea de a conduce intregul Regat Unit.

Revista „People” este cea care sustine ca au in posesie unui raport medical, tinut secret pana acum, care confirma faptul ca Printul Charles sufera de cumplita boala Alzheimer. Daca se confirma zvonurile despre starea precara de sanatate a printului Charles, cel care va urca pe tron va fi fiul sau William. Pentru Casa Regala Britanica venirea printului William la tron este un mare plus de imagine, chiar daca printul Charles nu este bolnav. Regina a luat si acest lucru in considerare si ar face acest lucru pentru a mentine tendita de modernizare a casei regale. Este deja cunoscut faptul ca William este mult mai popular ca tatal sau, iar simpatia fata de Familia Regala ar creste considerabil, avand in vedere ca Ducesa Kate este cea mai indragita femeie din familie. Totodata, „Neue Post” sustine ca „maladia Alzheimer ar fi în faza terminala”, iar printul face eforturi supraomenesti pentru a disimula simptomele atunci cand se afla in public. Tot aceeasi sursa citata mai sus spune ca exista declaratii conform carora Camilla Parker-Bowles (71 de ani) ar fi ajuns sa i se planga Reginei ca sotul ei uita de la mana pana la gura si se pierde usor in propriul palat pentru ca nu isi da seama unde se afla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here