Anda Adam este o cunoscuta artista din Romania, iar piesele ei ajung imediat in topurile de specialitate. In trecut, a format un cuplu cu Victor Slav si toata lumea se astepta ca vor ajunge la in fata altarului impreuna.

Detaliile din relatia lor nu sunt prea cunoscuta, Anda Adam inselandu-l de mai multe ori. Odata cu participarea la o cunoscuta emisiune televizata, Victor Slav a cunoscut-o pe Bianca Dragusanu. Fiind deja intr-o relatie cu Anda, acesta a ales sa se desparta de ea si sa inceapa o noua relatie cu Bianca Dragusanu.

Aceasta alegere nu a fost cu noroc nici de aceasta data. A iertat-o dupa escapada pe care a avut-o cu Adrian Cristea, ba chiar au facut un copil impreuna, insa Bianca l-a parasit pentru un barbat mult mai potent financiar.

Soarta ii tot aduce impreuna pe Victor Slav si Anda Adam, desi blonda este acum casatorita si are un copil. De la meteo a trecut la propria sa emisiune, “Vulturii de noapte”, iar cantareata a fost invitata. In locul lui Giani Kirita, care este plecat la “Exatlon”, acum il putem vedea pe celebrul coregraf Bursucu. Este cunoscut pentru firea sa directa, iar de data aceasta nu a facut exceptie de la regula.

Pe parcursul emisiunii au existat fel de fel de jocuri si de provocari, dar, cum era de asteptat, au fost si glume pe seama lui Victor Slav si al cantaretei.

Cand a incercat sa faca o gluma mai nesarata: “Ai avut o sansa la un moment dat. E sansa vietii tale. Una blonda, una bruneta. Cu amandoua in acelasi timp”, Anda Adam imediat i-a dat replica: “Daca el nu mai are verigheta pe deget, eu inca o am.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here