Sub numele de Fuego il cunoaste o tara intreaga, insa numele sau real este Paul Surugiu. Este un artist foarte indragit in Romania. De ani de zile spectacolele sale se tin cu casa inchisa, iar de curand si-a descoperit pasiunea pentru pictura. Din profitul pe care il face prin vanzarea tablourilor, acesta ajuta alti copii care nu au posibilitati financiare prin proiectul “Art by Fuego”.

De curand a implinit 42 de ani. Nu ii face placere in a face mari petreceri de ziua, nu isi doreste sa isi petreaca timpul contorizand anii care au trecut. Prefera sa cante din suflet pentru publicul sau. Muzica sa nu este intalnita la posturile de radio, nefiind atat de comerciala cum se cere in acel mediu. In schimb, toate spectacolele sale le sustine cu casa inchisa, semn ca este foarte apreciat de public. Cea mai mare bucurie in viata sa – isi face auzita muzica, iar lumea vine la spectacolele sale.

Mai nou, si-a descoperit pasiunea pentru Pictura si a infiintat fundatia “Art by Fuego”. Toti banii pe care ii obtine din vanzarea tablourilor se duc la copii care nu au posibilitati financiare.

Pentru ca isi petrece pe litoral tot sezonul estival, acesta a invitat-o si pe mama sa intr-o scurta vacanta la malul marii. Cei doi au o relatie speciala, iar cantaretul nu pierde nici o ocazie pentru a-si lauda mama. Interpretul a recunoscut dintotdeauna ca mama sa a fost cea care a indurat foarte multe greutati si a facut multe sacrificii pentru a-l creste.

Vorbeste despre mama sa cu multa emotie in glas:

“Cand era tanara, era o aparitie in adevaratul sens al cuvantului. Desi muncea pe branci pentru mine, pentru educatia mea, isi gasea mereu timp sa se ingrijeasca si sa fie eleganta. Anii, problemele de sanatate, pierderea tatei i-au adus schimbari fizice, dar nu i-au stirbit din dorinta nebuna de a ma vedea fericit, din spiritul special si din umorul negru ce o caracterizeaza. Mama, sau mai bine spus Jeni, dupa cum o strig eu de mic, e un adevarat personaj, un sprijin pentru mine, fiinta care a zidit, de la inceputuri, treptat, caramizi de vointa si bun-simt, la parcursul meu artistic. Multumiri incerc sa-i aduc zilnic si ma bucur ca o am aproape, dorindu-mi sa prelungesc la infinit sanatatea si zambetul ei! Iubiti-va mamele, parintii, indiferent de cat ar fi de stresanti, pisalogi sau dornici de a va sti prea mult de grija!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here