Nu este prima problema de acest fel a indragitei artiste. La inceputul lunii iulie a acestui an, Elena Merisoreanu a avut aceeasi problema cu corzile vocale. Din cauza aerului conditionat si a perioadei in care avea programate foarte multe concerte, aceasta a ajuns la medic.

La momentul respectiv, medicii i-au facut un consult amanunti si i-au recomandat pauza vocala pentru minim o saptamana. Iar pentru minim o luna aceasta nu trebuia sa mai urce pe scena. Bineinteles ca artista nu a respectat indicatiile medicului si si-a onorat toate concertele, a vorbit foarte mult la telefon, iar acum riscurile sunt mari. Are corzile vocale foarte inflamate, iar medicii vor sa o interneze minim 7 zile pentru a fi siguri ca va respecta indicatiile acestora.

Contactata telefonic, Elena Merisoreanu a marturisit:

“Din pacate, nu ma simt bine si am probleme grave la una dintre corzile vocale. Am facut prostia sa vorbesc la telefon intruna si sa merg la spectacole, iar acum nu e bine deloc, risc sa nu mai pot canta. Doctorul m-a chemat la spital si a spus sa ma interneze o saptamana, ca sa respect pauza vocala.”

Iar acesta nu este singura problema de santate cu care se confrunta cantareata, doctorul i-a recomandat sa slabeasca:

“Totul s-a declansat din cauza problemelor la glanda tiroida. Dupa ce m-am operat, in 2012, a inceput transformarea. Degeaba am tinut diete, nu au dat roade. Si mai stiti ceva, e cam greu la varsta mea sa mai slabesti. Am peste 80 de kg, vreo 83-84 si nu e bine deloc. Eu mananc la fel, sa spun sincer, seara mananc fructe. E adevarat ca mai gresesc cand vin pe la 3 noaptea de la concerte. Medicul ma sfatuieste sa slabesc, mai ales ca am inceput sa am probleme cu genunchii.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here