Cei 10 Faimosi si 10 Razboinici din acest sezon au inceput intrecerea in Republica Dominicana pentru marele premiu in valoare de 100.000 de euro. Cosmin Cernat este si in acest sezon prezentator al concursului si se asigura ca sunt respectate toate regulile.

Au inceput filmarile cu cateva zile inainte de a fi difuzat primul episod, iar postul Kanal D a fost lider de piata in ceea ce priveste audientele acestui show. In aceasta duminica a avut loc prima eliminare! Duelul s-a dat intre Silvia Stroescu si Lili Sandu. Cele doua au fost propuse spre eliminare de catre colegii lor, dupa ce s-au consultat in prealabil, lucru recunoscut de Ana Georgescu:

“Dupa o analiza alaturi de echipa mea, nu am facut singura aceasta alegere si nu mi s-ar fi facut normal sa fie asa, a doua nominalizare este Lili.”

Silvia Stroescu a fost propusa pentru eliminare pentru ca a avut cele mai slabe rezultate din saptamana anterioara. Dupa eliminare, aceasta a fost vizibil emotionata si suparata, dar este bucuroasa pentru experienta traita:

“A fost o experienta brusca, a avut un mare impact asupra mea. Nu o voi uita niciodata, ma bucur ca am trait-o, nu o regret. Medicul mi-a spus ca am o entorsa de gradul 2, astept sa ajung la Bucuresti ca sa aflu mai multe. Problemele de sanatate mi-au pus multe semne de intrebare, am decis sa ma menajez cumva. Imi este dor de toata lumea de acasa. M-am jucat, am trecut prin aceste probe, ma bucur ca am luat parte la aceste trasee.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here