Litoralul pentru toti – septembrie 2018. Uite cat trebuie sa scoti din buzunar pentru a petrece o spatamana la malul marii. Plajele cu nisip fin din Romania si peisajele minunatate iti ofera o vacanta linistita.

Turistii se pot caza pe litoral in luna septembrie 2018, 6 nopti cu preturi care varieaza intre 159 lei si 605 lei. Tarifele varieaza in functie de numarul de stele alea pentru hotel, dar si daca optati pentru a avea mic dejun in fiecare dimineata. Cele mai ridicate tarife sunt intalnite in hotelurile aflate in zona Mamaia Nord – Constanta si Eforie. Daca optati pentru hotel de o stea, fara mic dejun inclus, preturile pleaca de la 205 lei / 6 nopti.

Tarife pentru hotelurile din Constanta si Mamaia:

  • Hotel 1* fara mic dejun : 205 lei / 6 nopti / persoana;
  • Hotel 2* fara mic dejun : 235 lei / 6 nopti / persoana;
  • Hotel 3* fara mic dejun : 265 lei / 6 nopti / persoana;
  • Hotel 2* cu mic dejun : 315 lei / 6 nopti / persoana;
  • Hotel 3* cu mic dejun : 425 lei / 6 nopti / persoana;
  • Hotel 4* cu mic dejun : 485 lei / 6 nopti / persoana;
  • Hotel 5 * cu mic dejun : 605 lei / 6 nopti / persoana.

In sudul litoralului, in statiuni precum Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, Vama Veche, tarifele incep de la 159 lei si pot ajunge pana la 379 lei, fara mic dejun. In cazul in care doriti mic dejun inclus, atunci veti fi nevoiti sa scoateti din buzunar preturi cuprinse intre 269 lei si 469 de lei.

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc:

“Tariful este pentru o persoana. Nu se valorifica camere in regim de single sau partaje fara acordul prestatorului. Sejurul minim este de sase nopti, dar se pot valorifica si sejururi mai mari. Pentru prestatorii care ofera servicii de cazare cu mic dejun sau all inclusive, valoarea mesei va fi stabilita de fiecare prestator in parte.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here