Nicole Scherzinger este una dintre cele mai frumoase si mai cunoscute cantarete la nivel mondial. Piesele au tinut mult timp locul 1 in topurile consacrate din America. Aceasta a fost invitata sa sustina un concert si la celebrul festival “Cerbul de Aur 2018”.

Show-ul a fost unul exploziv. Publicul a fost extrem de incantat, oamenii cantand alaturi de ea cele mai cunoscute piese ale ai si au filmad-o incontinuu. Atat pe ea, cat si pe dansatoarele ei, care s-au descurcat exceptional pe toata durata show-ului. Superstarul a interpretat piese extrem de cunoscute din palylist-ul sau, precum: “Baby Love”, “Don’t cha”, “Right there” sau “Your love”. Insumate, aceste melodii au sute de milioane de vizualizari pe youtube, iar multi dintre cei prezenti in public au cantat piesele in intregime alaturi de ea.

Vedeta are o piesa de suflet, pe care a introdu-o in show-ul sau si a cantat-o din suflet. Cu emotie si lacrimi in ochi, artista a simtit piesa si a transmis acelasi lucru si publicului. De atmosfera unica pe care aceasta a creat-o multi isi vor aduce aminte. Insa, ce nu le-a placut unora a fost faptul ca a facut playback. Cei prezenti sustin ca nu trebuia sa fi muzician sa iti dai seama ca aceasta nu a cantat live, precum artistii din Romania. La “Cerbul de Aur” au fost invitati Horia Brenciu, Loredana, Delia si Andra, care au sustinut concerte 100% live si au sunat exceptional. Sutele de ore de repetitii s-au vazut in profesionalismul cu care s-au prezentat pe scena “Cerbului de Aur”.

Cu siguranta nu au incasat aceeasi suma care se vehiculeaza ca a incasat-o Nicole Scherzinger: peste 300.000 de euro. Un tarif urias, dar normal daca ne raportam ca este un artist de talie internationala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here