Laura Cosoi, una dintre cele mai intragite persdoane publice de la noi din tara, traieste probabil cea mai frumoasa periada a vietii sale!

Laura, impreuna cu sotul ei, Cosmin Curticăpean, sunt proaspat parinti de fetitia. Nascuta pe 11 iunie, micuta Rita este centrul univerusului lor si le face deja viata minunat de frumoasa.

Numele provine de la Margarita, un nume de origini spaniole, care inseamna onestitate, cinste si curaj.

In week endul care a trecut, Laura Cosoi si-a botezat fetita alegand probabil cel mai romanesc mod posibil, consform traditiilor zonei!

Locul in care a avut loc botezul nu ii este deloc strain lui Cosmin Curticăpean, tatal Ritei, fiind exact locul unde acesta a copilarit!

Botezul a avut loc la biserica romano-catolică din Baia Sprie, județul Maramureş, iar totate pregatirile pentru acest eveniment au fost facut conform traditiei locale!

Aranjamentele din biserica au fost realizate cu flori de camp, iar la final fiecare invitat a primit un mic cadou: ceva dulce, sa le aminteasca invitatilor de micuta Rita!

Petrecerea a fost si ea una de tip traditional, cu mancare la ceaun, prajituri de casa si un frumos tort cu crengute de brad.

Micuţa Rita vedeta acestei zile, a fost îmbrăcată într-o ţinută speciala de culoarea untului, din voal și dantelă, iar pe piept  a avut un model floral cusut de mână de o prietenă bună a Laurei. Aceasta din urma a purtat şi ea o ţinută specială, crem, din dantelă.

Printre numerosii invitaţi au fost designerul Stephan Pelger, Aylin Cadîr şi Andreea Raicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here