Flavia Mihasan este una dintre cele mai longevive asistente ale unei emisiuni in direct. Celebra “vecina” a lui Razvan si Dani in emisiunea pe care o modereaza in ficare dimineata a facut marele anunt: este insarcinata!

Frumoasa blonda, in varsta de 32 de ani, traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Marius Moldovan. Acesta este dansator profesionist, nici el strain publicului, a fost vazut de multe ori la show-ul de televiziune “Romanii au talent”. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale show-ului “Mamma mia”, in care ambii au cate un rol, iar de atunci au devenit de nedespartit.

In luna ianuarie a acestui an, inainte de a-l cunoaste pe Marius, aceasta declara ca isi doreste foarte mult un copil, dar nu are timp. Intrebata de colegul sau, Dani, daca isi doreste un copil in viitorul apropiat, aceasta a evitat raspunsul: “Dani, as face, dar nu am timp. (…) Am ajuns sa mananc pastele de la Vladut in trafic. Deci am ajuns sa mananc din bol, cu furculita in trafic pentru ca altfel nu as fi avut timp sa merg sa bag la spalat, ca dupa scoala sa le pun la uscat ca sa pot sa dorm. Cand sa mai fac si copii? Tot in trafic.”

Daca pana de curand aceasta isi afisa abdomenul plat ori de cate ori avea ocazia, acum a inceput sa apeleze la hainele care ii mascheaza burtica. Un lucru este cert, aceasta chiar este fericita in noua postura, iar dupa cum declara, cat de curand o vom vedea la shopping pentru viitorul bebelus: “Doamne, abia astept! Imi vine acum sa ma duc si sa cumpar haine.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here