Raluca a devenit un personaj controversat in casa “Puterea Dragostei” datorita relatiei pe care a avut-o cu Adrian si faptul ca ii accepta jignirile si toate acuzele fara sa aiba ceva de comentat. Aceasta a fost blamata in nenumarate randuri pentru faptul ca a acceptat cererea in casatorie, iar ea a decis sa urmeze sfaturile primite.

In mediul online au fost sute de mesaje adresate Ralucai, prin care era indemnata sa invete sa se aprecieze mai mult si sa renunte la Adrian. Dupa ce a luat aceasta decizie, a decis sa il deblocheze pe Ricardo si au inceput sa vorbeasca in fiecare zi.

Raluca a fost surprinsa cand ii marturisea unei colege ca se simte foarte bine atunci cand este bagata in seama de catre Ricardo: “Am fluturi in stomac, ma topesc toata cand imi spune ”Buna dimineata, flebețea mea.”

Ricardo a marturisit care ar fi singurul motiv pentru care s-ar intoarce in Turcia: “Munte Raluca. Ea este fata pentru care vreau sa ma intorc. Nu am vrut sa zic nimic, dar majoritatea si-a dat seama…asa ca nu mai avea rost sa tin ascuns. Am primit multe mesaje in legatura cu asta “vrei sa distrugi relatia”, ” nu e locul tau”…oameni buni nu distrug nimic, fac doar ce SIMT.

Am fost blocat de Raluca pe toate conturile de socializare…. sunt convins ca a fost pusa de Adrian, el mi-a trimis si mesaje in privat in legatura cu asta…Am preferat sa nu raspund la toate aceste lucruri, pentru ca el nu este important pentru mine!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here