Doua vedete iubite de catre fani au fost eliminate din schema Kanal D, iar locul lor va fi luat de alte nume noi.

Kanal D tocmai si-a finalizat noua grila, iar cateva nume cu greutate au fost puse pe faras! Astfe, emisiunea “Fan Arena” va primi un alt prezentator, iar cel care o prezenta pan acum, Vladimir Draghia, nu va mai aparea. In aceeasi situatie se afla si colegul lui, Giani Kirita, care primise initial un loc in emisiunea “Vulturii de noapte”, dar acum nici fostul fotbalist nu se mai regaseste in formatul emisiunii.

Motivul pentru care cei doi sportivi, Vladimir Draghia si Giani Kirita nu mai au un loc in emisiunile de la Kanal D nu este cunoscut inca de catre public. Cert este ca emisiunile pe care cei doi le moderau vor continua fara probleme, insa fara ei, in locul lor fiind aduse alte vedete. Astfel, “FanArena”, show-ul dedicat fanilor “Exatlon”, care va incepe luni, 14 ianuarei, va fi de acum prezentat de catre Lili Sandu.

Lili va fi de acum gazda emisiunii doua zile pe saptamana: “In fiecare luni si marti, de la ora 23:15, imediat dupa “Exatlon”, Lili Sandu va comenta, alaturi de invitati, ceea ce se intampla in Republica Dominicana, cu concurentii celor doua echipe”, au anuntat cei de la Kanal D.

Dupa ce a plecat sa se antreneze in Republica Dominicana, la Exatlon,  Geani Kirita a ramas pe dinafara. Cand fostul fotbalist s-a intors in tara, sia gasit postul ocupat. Locul sau in emisiunea “Vulturii de noapte” a fost preluat de catre Bursucul, cel care a ramas acum titularul de post.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here